Informatie

De Salve is een uniek voormalig binnenvaartschip en ligt aan de Veemkade in het Oostelijk Haven Gebied. Het schip is een bijzondere locatie voor vergaderingen en (trouw-) feesten. Er zijn twee zalen die u apart of samen kunt huren en een groot terras op het water. Ook kunt u een vergadering of feest combineren met een watersportactiviteit. De ruimte wordt naar wens ingericht.

We zijn gastheer, -vrouw voor u en uw gasten en maken graag  een afspraak met u voor het bekijken van de locatie en het bespreken van de mogelijkheden.

FEEST

VERGADERING

Van een herdenking, presentatie, borrel tot een uitbundig trouwfeest, er is veel mogelijk aan boord van de Salve. Het binnenvaartschip is uitgerust met een muziekinstallatie, discoset en beamer die u kunt gebruiken. Nautiek is een flexibel bedrijf en verzorgt maatwerk.

Ook zijn evenementen in combinatie met watersport activiteiten te organiseren.
De ruimte van de Salve is perfect als vergaderzaal of presentatieruimte. We beschikken over alle moderne multimedia zaken zoals beamers, microfoon en muziekinstallatie. De vergaderzaal kunnen we precies zoals u wilt indelen.

Ook is het mogelijk om uw vergadering te combineren met een borrel of watersport evenement.
Mogelijkheden en kosten
- Huur schip (2 zalen + terras) €650,- (5 uur)
- Huur schip voor een trouwfeest, vanaf euro €850,-
- Huur schip €100,- per extra uur
Mogelijkheden en kosten
- Huur vergaderzaal €75,- p/u. (minimum 3 uur)
- Multimedia (beamer, geluid) vanaf €35,- p/dagdeel
- WIFI gratis
Extra's:
- Huur keuken (om zelf te koken)
- Eigen DJ onze DJ gear
- Kurkengeld
Extra's: (in overleg)
- Lunch
- Borrelhapjes
- Diner

Reviews

Om onze service te blijven verbeteren vragen wij gasten aan het eind van hun evenement een korte review te schrijven. Hier leest u de ervaringen van voorgaande gasten.

Ik heb mijn verjaardag gevierd aan boord van de Salve. Het personeel was erg aardig, de ruimte was schitterend, Nautiek bedankt!

Jet de Nies

Iedereen bedankt voor de goede medewerking bij het zoeken van een geschikte ruimte voor mijn feest! Ik heb er erg van genoten, ik zal zeker nog en keer en ruimte bij jullie huren!

Emma van der Dam

De vergaderruimtes zijn erg groot, zeker een aanrader om bij Nautiek een ruimte te huren!

Yvonne Krijger

Nautiek, bedankt voor de perfecte medewerking tijdens onze vergadering aan boord van de Salve! Ik ben zeer tevreden over jullie manier van handelen.

Jeroen Boeren

Genoten van mijn verjaarsfeestje. Veel kon er geregeld worden zoals ik het wilde. Een absolute aanrader, heel viendelijke bediening en leiding. Onthoud deze lokatie, voor kinderen zijn er de noodzakelijke zwemvesten aanwezig.

Joan Groen-Prins

Kaart

Contact

1 + 3 = ?

Laatste Nieuws

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Neem contact met ons op: 020-4193005 / 06-53593960
info@nautiek.com