Jeugd

Al vanaf zes jaar kunnen kinderen bij Nautiek leren zeilen. Er zijn zeillessen na-school, wedstrijdtrainingen en in de zomervakantie vijfdaagse dagkampen. Onze vloot bestaat uit Valken, Optimisten en Lasers. Onze CWO gecertificeerde zeilschool bevindt zich op ons accommodatie schip de Salve, een voormalig binnenvaartschip. De kinderen krijgen les van ervaren en enthousiaste instructeurs. Kijk op onze Facebook voor leuke foto’s en filmpjes.

JEUGD PROGRAMMA

We hebben verschillende cursussen die van start gaan voor de zomervakantie. Deze cursussen zijn wekelijks en duren 2 uur.Tijdens de zomervakantie hebben we de zomer-zeil-weken van maandag t/m vrijdag (van 09:00u tot 17:00u).
Zomer-Zeil-Weken (ZZW)
- Zomer-Zeil-Week 1, 23-7-18 t/m 27-7-18 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 2, 30-7-18 t/m 3-8-18 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 3, 20-8-18 t/m 24-8-18 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 4, 27-8-18 t/m 31-8-18 BOEK NU

Bewerken

PROGRAMMA 2017

Tot aan de zomervakantie
Na-School-Zeilen, op maandag start 15-5, € 17,50 p/les
Na-School-Zeilen, op dinsdag start 16-5, € 17,50 p/les
Na-School-Zeilen, op woensdag start 10-5, € 17,50 p/les
Na-School-Zeilen, op donderdag start 18-5, € 17,50 p/les
Wedstrijdtraining Q-cup (CWO 2+) start 03-6, € 66,- (3x)
In de zomervakantie
Zomer-Zeil-Week 1, 24-7 t/m 28-7   VOL – VOL – VOL
Zomer-Zeil-Week 2, 31-7 t/m 04-8, VOL – VOL – VOL
Zomer-Zeil-Week 3, 21-8 t/m 25-8, VOL – VOL – VOL
Zomer-Zeil-Week 4, 28-8 t/m 01-9, VOL – VOL – VOL

Volwassenen

Nautiek heeft een ruim aanbod aan watersport lessen voor volwassenen. Leer meer over het water door les te krijgen in zeilen, motorboot varen of over de theorie van het vaarbewijs en de kustnavigatie. Beginner of gevorderde, stap gerust een keer aan boord van ons accommodatie schip Salve.

Varen kunt u leren op een van onze drie schepen: een 30 voet zeiljacht (Tailwind), een Valk (kielboot) en een motorboot (Katz) van 11.50m. Op de Tailwind leert u manoeuvreren, navigeren en kunt u zich voorbereiden op het varen op de mediterrane zee. Op een Valk leert u, samen met 2 à 3 andere cursisten, de beginselen van het zeilen maar kunt u zich ook verder bekwamen in boothandeling, het schipperen etc.. Leren motorboot varen doet u aan boord van de Katz of onze sloep. U begint met varen op ruim water maar het doel is natuurlijk om door de nauwe en drukke grachten van Amsterdam te varen.

MOTORBOOT

ZEILEN in een Valk

THEORIE

Voor het lesgeven beschikken wij over meerdere schepen. U kunt ook les op uw eigen schip krijgen. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u de kneepjes van het motorboot varen.
Een les duurt minimaal twee uur en is flexibel in te plannen als gezamenlijke of privé les.
Heeft u altijd al willen leren zeilen? Bij ons kunt u gedurende het gehele seizoen op elk moment beginnen met een zeilcursus. Een cursus (strippenkaart) bestaat uit 6 lesblokken van 2,5 uur die u samen met ons flexibel inplant. We plannen gezamenlijk uw lesmomenten. Samen met maximaal drie andere cursisten of privé krijgt u les van een van onze bekwame instructeurs, die u traint op het gewenste niveau.Onze theorielessen zijn geheel op uw wensen af te stemmen. Wij geven cursussen in groepsverband of privéles. Er zijn cursussen vaarbewijs (VB) 1 & 2, kustnavigatie en marifonie.
Lessen
- MB les op sloep of Katz vanaf €85,- p/u per persoon
- Les op uw eigen schip €100,- p/u max. 2 personen.
Lessen
- Strippenkaart €340,- (6 lessen)
- Losse les €65,- (geen privéles)
- Lasertraining €25,- p/uur
Lessen
- Cursus VB 1 €165,- (4 lessen)
- Cursus VB 2 €165,- (4 lessen)
- Cursus Marifonie a €100,- (2 lessen)
- Privéles theorie a €50,- p/u. 2 personen a €40,- p/u.

Bewerken

MOTORBOOT

Voor het lesgeven beschikken wij over meerdere schepen. U kunt ook les op uw eigen schip krijgen. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u de kneepjes van het motorboot varen.
Een les duurt minimaal twee uur en is flexibel in te plannen als gezamenlijke of privé les.
MB les op sloep of Katz vanaf €85,- p/u per persoon
Les op uw eigen schip €100,- p/u max. 2 personen.
Bewerken

ZEILEN in een Valk

Heeft u altijd al willen leren zeilen? Bij ons kunt u gedurende het gehele seizoen op elk moment beginnen met een zeilcursus. Een cursus (strippenkaart) bestaat uit 6 lesblokken van 2,5 uur die u samen met ons flexibel inplant. We plannen gezamenlijk uw lesmomenten. Samen met maximaal drie andere cursisten of privé krijgt u les van een van onze bekwame instructeurs, die u traint op het gewenste niveau.
Strippenkaart €340,- (6 lessen)
Losse les €65,-
Lasertraining €25,- p/uur
Bewerken

THEORIE

Onze theorielessen zijn geheel op uw wensen af te stemmen. Wij geven cursussen in groepsverband of privéles. Er zijn cursussen vaarbewijs 1 & 2, kustnavigatie en marifonie. Prijzen zijn per persoon.
Cursus VB 1 €165,- (4 lessen)
Cursus VB 2 €165,- (4 lessen)
Cursus Marifonie a €100,- (2 lessen)
Privéles theorie a €50,- p/u. 2 personen a €40,- p/u.

Suppen

Stand-Up-Paddling is een wereldwijd opkomende sport. Staand op een soort surfboard peddelt u zichzelf vooruit met een SUP-paddle. Suppen is naast een complete work-out een leuke manier om Amsterdam vanaf het water te verkennen. U kunt bij Nautiek een les volgen of er zelf op uittrekken. Neem een keer een kijkje op de Facebook pagina van SUP-club Nautiek.

SUP yoga

SUP club/les

SUP huur

Regelmatig organiseren we samen Thrive Yoga workshops SUP-YOGA. Kijk hiervoor op onze FB pagina SUPCLUB NAUTIEKWij hebben vaste avonden waarop wij met een groep gaan SUPPEN. Je kunt mee als je ervaring met suppen hebt. Neem anders eerst een introductieles en wordt daarna lid van de club.Zelf met het SUP-board door het Oostelijk Havengebied of de Amsterdamse grachten suppen is een ontzettend leuke ervaring. Reken op minimaal 3 uur en wij adviseren om altijd met minimaal 2 personen te zijn.
Mogelijkheden
- SUP-introductie €30,- voor anderhalf uur
- Lid SUP-club
- SUP-tour met begeleiding
Mogelijkheden
- SUP-huur €15,- per uur
- SUP-strippenkaart

Bewerken

SUP club/les

Wij hebben vaste avonden waarop wij met een groep gaan SUPPEN. Je kunt mee als je ervaring met suppen hebt. Neem anders eerst een introductieles en wordt daarna lid van de club.
SUP-introductie €30,- voor anderhalf uur
Lid SUP-club
SUP-tour met begeleiding
Bewerken

SUP yoga

Regelmatig organiseren we samen Thrive Yoga workshops SUP-YOGA. Kijk hiervoor op onze FB pagina SUPCLUB NAUTIEK
Bewerken

SUP huur

Zelf met het SUP-board door het Oostelijk Havengebied of de Amsterdamse grachten suppen is een ontzettend leuke ervaring. Reken op minimaal 3 uur en wij adviseren om altijd met minimaal 2 personen te zijn.
SUP-huur €15,- per uur of koop een strippenkaart.

Huren

Nautiek zit in een mooi vaargebied, op 10 minuten van de grachten en op een steenworp afstand van de Oranjesluis. Voor elk wat wils. Van mei tot en met september kunt u optimaal genieten van een zonnige dag door een boot te huren en er op uit te trekken. Voor de actievelingen zijn er verschillende soorten zeilboten en Stand-Up-Paddle boards. Mocht u liever achterover leunen, dan kunt u genieten van een vaartocht op een van onze motorboten, met of zonder schipper.

Bootverhuur

Prijzen

Onze vloot
- SUP-board
- Valk (dagdeel / dag)
- Laser Vago/Pico
- Motorboot
- Sloep
- Kajuit zeiljacht
Prijzen
- €15,- per uur
- €65,- / €95,-
- €20- per uur
- €50,- per uur
- €85,- per uur
- €375,- per weekend
- €750,- per midweek
- €1025,- per week

Bewerken

Bootverhuur en prijzen

SUP-board – €15,- per uur
Valk (dagdeel / dag) – €65,- / €95,-
Laser Vago/Pico – €15,- per uur
Motorboot – €50,- per uur
Sloep – €75,- per uur
Kajuit zeiljacht – €300,- per weekend,
€550,- per midweek en
€800,- per week

Te koop

Nautiek krijgt zo nu en dan een boot voor de verkoop aangeboden. Als verkoper bemiddelen we tussen koper en verkoper. Verder hebben we een zichtlocatie in het bruisende amsterdam oost. Wanneer u ervoor kiest om uw boot te verkopen in Amsterdam bent u bij ons aan het goede adres. Klik op meer informatie om ons aanbod te bekijken. 

Stuur ons een mailtje (info@nautiek.com) met daarin uw verzoek of bel (020-4193005).

Boot
SAGA SLOEP, 6.5m, bouwjaar 1975
Prijs
niet meer beschikbaar
Specificaties
KLIK VOOR MEER INFORMATIE

SAGA SLOEP, 6.5m, bouwjaar 1975 niet meer beschikbaar. Klik voor meer informatie

Kaart

Contact

0 + 1 = ?

Laatste Nieuws

Nog even nagenieten! 😳 We hebben (bijna) geen schade gehad. Maar dat ook vooral omdat we erbij waren. En dank aan iedereen die langs kwam om te vragen of hulp gewenst was. ...

View on Facebook

Neem contact met ons op: 020-4193005 / 06-53593960
info@nautiek.com