Jeugd

Al vanaf zes jaar kunnen kinderen bij Nautiek leren zeilen. Er zijn zeillessen na-school, wedstrijdtrainingen en in de zomervakantie vijfdaagse dagkampen. Onze vloot bestaat uit Valken, Optimisten en Lasers. Onze CWO gecertificeerde zeilschool bevindt zich op ons accommodatie schip de Salve, een voormalig binnenvaartschip. De kinderen krijgen les van ervaren en enthousiaste instructeurs. Kijk op onze Facebook voor leuke foto’s en filmpjes.

JEUGD PROGRAMMA

We hebben verschillende cursussen die van start gaan voor de zomervakantie. Deze cursussen zijn wekelijks en duren 2 uur.Tijdens de zomervakantie in 2020 hebben we de Zomer-Zeil-Weken van maandag t/m vrijdag (van 09:00u tot 17:00u). Deze kosten euro 375,- per deelnemer. Maar let op: onze reguliere laatste ZomerZeilWeek vervalt vanwege Sail 2020.
Zomer-Zeil-Weken (ZZW)
- Zomer-Zeil-Week 1, 06-7-20 t/m 10-7-20 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 2, 13-7-20 t/m 17-7-20 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 3, 27-7-20 t/m 31-7-20 BOEK NU
- Zomer-Zeil-Week 4, 03-8-20 t/m 07-8-20 BOEK NU

Bewerken

PROGRAMMA 2019

Tot aan de zomervakantie (8 lessen)
Na-School-Zeilen, begin mei op maandag en dinsdag a € 22,50 p/les
Na-School-Zeilen, begin mei op woensdag a € 22,50 p/les
In de zomervakantie (5 dagen van 09:00 tot 17:00)
Zomer-Zeil-Week 1, 15-7 t/m 19-7, € 365,-
Zomer-Zeil-Week 2, 22-7 t/m 26-7, € 365,-
Zomer-Zeil-Week 3, 12-8 t/m 16-8, € 365,-
Zomer-Zeil-Week 4, 19-8 t/m 23-8, € 365,-

Volwassenen

Nautiek heeft een ruim aanbod aan watersport-lessen voor volwassenen. Leer meer over het water door les te krijgen in zeilen, motorboot varen of over de theorie van het vaarbewijs en de kustnavigatie. Beginner of gevorderd, stap gerust een keer aan boord van ons accommodatie schip Salve.

Varen kunt u leren op een van onze drie schepen: ons 9.50 meter zeiljacht (Tailwind), een Valk (kielboot) of onze motorboot Katz, 11.50 meter. Op de Tailwind leert u manoeuvreren, navigeren en kunt u zich voorbereiden op het varen op de Mediterrane zee (Griekenland, Turkije). Op een Valk leert u, samen met 2 à 3 andere cursisten, de beginselen van het zeilen maar kunt u zich ook verder bekwamen in boothandeling, het schipperen etc.. Leren motorboot varen doet u aan boord van de Katz of onze sloep. U begint met varen op ruim water maar het doel is natuurlijk om door de nauwe en drukke grachten van Amsterdam te varen.

MOTORBOOT

ZEILLESSEN

THEORIE

Voor het lesgeven beschikken wij over meerdere schepen. U kunt ook les op uw eigen schip krijgen. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u de kneepjes van het motorboot varen.
Een les duurt minimaal twee uur en is flexibel in te plannen als gezamenlijke of privé les.
Vanaf Mei kunt u op elk moment beginnen met een zeilcursus in een Valk. U koopt een strippenkaart) van 6 lessen van 2,5 uur die u samen met ons flexibel inplant. Samen met maximaal drie andere cursisten of privé krijgt u les van een van onze bekwame instructeurs, die u traint op het gewenste niveau.

Les op kajuitjacht Tailwind duurt altijd minimal 6 uur. We maken graag een programma op maat met u. Er kunnen maximaal 3 personen mee.
Onze theorielessen zijn geheel op uw wensen af te stemmen. Wij geven cursussen in groepsverband of privéles. Er zijn cursussen vaarbewijs (VB) 1 & 2, kustnavigatie en marifonie. Een les duurt 2,5 uur.
Lessen
- MB les op sloep of Katz vanaf €85,- p/u per persoon
- Les op uw eigen schip €100,- p/u max. 2 personen.
Lessen
- Strippenkaart €350,- (6 lessen)
- Losse les €75,- (geen privéles)
- Lasertraining €25,- p/uur
- Lesdag kajuitjacht Tailwind €550,- (6 uur)
- Voorbereiding Griekenland - Turkije (bel voor de mogelijkheden)
Lessen
- Cursus VB 1 €190,- (4x theorie en 1x paktijk)
- Cursus VB 2 €165,- (4 lessen)
- Cursus Marifonie a €100,- (2 lessen)
- Privéles theorie (ex btw)
1 pers. a €55,- p/p p/u.
2 pers. a €45,- p/p p/u.

Bewerken

MOTORBOOT

Voor het lesgeven beschikken wij over meerdere schepen. U kunt ook les op uw eigen schip krijgen. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u de kneepjes van het motorboot varen.
Een les duurt minimaal twee uur en is flexibel in te plannen als gezamenlijke of privé les.
MB les op sloep of Katz vanaf €85,- p/u per persoon
Les op uw eigen schip €100,- p/u max. 2 personen.
Bewerken

ZEILLESSEN in een Valk, een Laser of Kajuitzeiljacht.

Heeft u altijd al willen leren zeilen? Bij ons kunt u vanaf begin mei op elk moment beginnen met een zeilcursus. Een cursus (strippenkaart) bestaat uit 6 lesblokken van 2,5 uur die u samen met ons flexibel inplant. We plannen gezamenlijk uw lesmomenten. Samen met maximaal drie andere cursisten of privé krijgt u les van een van onze bekwame instructeurs, die u traint op het gewenste niveau.

Maar misschien wilt u eens gaan zeilen in Griekenland, Turkije of een ander mediterraan land? Dan is het wellicht handig om u daarop voor te bereiden door een dagje instructie Manoeuvreren, Ankeren in de Laag, Samenwerking, Praktische Navigatie. Wij maken graag samen met u een lesprogramma op maat. Bel ons even voor de mogelijkheden. En mocht u na deze dag ook nog zelf willen oefenen met onze zeiljacht dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hem namelijk ook huren.

Strippenkaart €340,- (6 lessen)
Losse les €65,-
Lasertraining €25,- p/uur
Bewerken

THEORIE

Onze theorielessen zijn geheel op uw wensen af te stemmen. Wij geven cursussen in groepsverband of privéles. Er zijn cursussen vaarbewijs 1 & 2, kustnavigatie en marifonie. Prijzen zijn per persoon.
Cursus VB 1 a €190,- (4 theorie- en 1 praktijkles)
Cursus VB 2  a €165,- (4 theorielessen)
Cursus Marifonie a €100,- (2 theorielessen)
Privéles Theorie a €50,- p/u p/p. 2 personen a €40,- p/u.

Suppen

Stand-Up-Paddling is een wereldwijd opkomende sport. Staand op een soort surfboard peddelt u zichzelf vooruit met een SUP-paddle. Suppen is naast een complete work-out een leuke manier om Amsterdam vanaf het water te verkennen. U kunt bij Nautiek een les volgen of er zelf op uittrekken. Neem een keer een kijkje op de Facebook pagina van SUP-club Nautiek.

SUP yoga

SUP club/les

SUP huur

Regelmatig organiseren we samen Thrive Yoga workshops SUP-YOGA. Kijk hiervoor op onze FB pagina SUPCLUB NAUTIEKWij hebben vaste avonden waarop wij met een groep gaan SUPPEN. Je kunt mee als je ervaring met suppen hebt. Neem anders eerst een introductieles en wordt daarna lid van de club.Zelf met het SUP-board door het Oostelijk Havengebied of de Amsterdamse grachten suppen is een ontzettend leuke ervaring. Reken op minimaal 3 uur en wij adviseren om altijd met minimaal 2 personen te zijn.
Mogelijkheden
- SUP-introductie €30,- voor anderhalf uur
- Lid SUP-club
- SUP-tour met begeleiding
Mogelijkheden
- SUP-huur €15,- per uur
- SUP-strippenkaart

Bewerken

SUP club/les

Wij hebben vaste avonden waarop wij met een groep gaan SUPPEN. Je kunt mee als je ervaring met suppen hebt. Neem anders eerst een introductieles en wordt daarna lid van de club.
SUP-introductie €30,- voor anderhalf uur
Lid SUP-club
SUP-tour met begeleiding
Bewerken

SUP yoga

Regelmatig organiseren we samen Thrive Yoga workshops SUP-YOGA. Kijk hiervoor op onze FB pagina SUPCLUB NAUTIEK
Bewerken

SUP huur

Zelf met het SUP-board door het Oostelijk Havengebied of de Amsterdamse grachten suppen is een ontzettend leuke ervaring. Reken op minimaal 3 uur en wij adviseren om altijd met minimaal 2 personen te zijn.
SUP-huur €15,- per uur of koop een strippenkaart.

Huren

Nautiek zit in een mooi vaargebied, op 10 minuten van de grachten en op een steenworp afstand van de Oranjesluis. Voor elk wat wils. Van mei tot en met september kunt u optimaal genieten van een zonnige dag door een boot te huren en er op uit te trekken. Voor de actievelingen zijn er verschillende soorten zeilboten en Stand-Up-Paddle boards. Mocht u liever achterover leunen, dan kunt u genieten van een vaartocht op een van onze motorboten, met of zonder schipper.

Bootverhuur

Prijzen

Onze vloot
- SUP-board
- Valk (dagdeel / dag)
- Laser Vago/Pico
- Motorboot met BB (4 personen)
- Kajuitzeiljacht
Prijzen
- €15,- per uur
- €75,- / €100,-
- €20- per uur
- €50,- per uur
- €250,- per dag (alleen les)
- €395,- per weekend
- €775,- per midweek
- €1050,- per week

Bewerken

Bootverhuur en prijzen

SUP-board – €15,- per uur
Valk (dagdeel / dag) – €75,- / €100,-
Laser Vago/Pico – €20,- per uur
Motorboot – €50,- per uur
Sloep – €75,- per uur
Kajuitzeiljacht – €225,- per dag, (alleen les) €375,- per weekend,
€750,- per midweek en €1025,- per week.

Te koop

Nautiek krijgt zo nu en dan een boot voor de verkoop aangeboden. Wij brengen koper en verkoper bij elkaar. Nautiek heeft een zichtlocatie in het bruisende Amsterdam Oost. Wanneer u ervoor kiest om uw boot te verkopen in Amsterdam bent u bij ons aan het goede adres. Momenteel hebben we een leuke zeilboot in de verkoop. Klik op meer informatie om ons aanbod te bekijken. 

Stuur een mailtje (info@nautiek.com) met daarin uw verzoek of bel (020-4193005).

Zeilboot JEANNEAU SUNLIGHT 30, 9,25 x 3,15 x 1,45 meter, bouwjaar 1990Prijs
euro 23.000,-
Specificaties
KLIK VOOR MEER INFORMATIE
Speedboot Topcraft 440 Millenium editie, 4,40 x 1,90 meter, bouwjaar juli 2007Prijs
euro 8950,-
Specificaties
KLIK VOOR MEER INFORMATIE

Zeilboot JEANNEAU SUNLIGHT 30, 9,25×3,18×1,45 meter, bouwjaar 1990. Klik voor meer informatie

Kaart

zaalverhuur en watersport amsterdam

Contact

0 + 1 = ?

Laatste Nieuws

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Neem contact met ons op: 020-4193005 / 06-53593960
info@nautiek.com