Informatie

In het Oostelijk Havengebied van Amsterdam ligt Jachthaven Piet Hein. De haven ligt in het Spoorwegbassin met de ingang aan de Stuurmankade. Onze prachtige haven is uitgerust met alle benodigdheden voor een goede ligplaats. Uw boot of schip wordt naar afmeting ingedeeld. De haven beschikt over afgesloten toegangspoort, camera’s, water en elektra. Het kantooradres is aan de Veemkade op het schip Salve van de zeilschool

VOORZIENINGEN

CATEGORIEËN

REGLEMENTEN

De haven is verlicht en heeft bemeeterde ligplaatsen. Voor het toezicht zijn er camera’s, schriklichten en loopt de havenmeester met regelmaat over de haven. U heeft de mogelijkheid om uw oliehoudende bilge- en/of toiletwater af te geven. Om gebruik te maken van de milieu-pomp dient u contact opnemen met de havenmeester. Voor niet-ligplaatshouders zijn deze faciliteiten tegen betaling te gebruiken. Ook is er een waterpunt aanwezig.We maken in de haven onderscheid tussen 4 verschillende bootlengtes. U kunt in het inschrijfformulier aangeven in welke categorie uw boot past. In 2017 kunt u alleen nog kiezen voor categorie 2 t/m 4. In categorie 1 is momenteel geen plaats meer. U kunt wel kiezen voor een hogere categorie.Jachthaven Piet Hein ligt op een bijzondere plek, midden in een woonwijk. De haven is goed bereikbaar met OV. Met 15 minuten varen bent u in de grachten van Amsterdam
Categorieën
1. boot kleiner dan 4,99m
2. boot groter dan 5.00m en kleiner dan 6,99m
3. boot groter dan 7,00m en kleiner dan 7,99m
4. boot groter dan 8,00 en kleiner dan 11.00m
Documenten
- Havenregelement
- HISWA Algemene Voorwaarden Lig- en Bergplaatsen
- Vaarregels Amsterdamse grachten
- Inschrijfformulier

Bewerken

REGLEMENTEN

Jachthaven Piet Hein ligt op een bijzondere plek, midden in een woonwijk. De haven is goed bereikbaar met OV. Met 15 minuten varen bent u in de grachten van Amsterdam.
Havenregelement
HISWA Algemene Voorwaarden Lig- en Bergplaatsen
Vaarregels Amsterdamse grachten
Inschrijfformulier
Bewerken

CATEGORIEËN

We maken in de haven onderscheid tussen 4 verschillende bootlengtes. U kunt in het inschrijfformulier aangeven in welke categorie uw boot past. In 2017 kunt u alleen nog kiezen voor categorie 2 t/m 4. In categorie 1 is momenteel geen plaats meer. U kunt wel kiezen voor een hogere categorie.
1] boot kleiner dan 4,99m
2] boot groter dan 5.00m en kleiner dan 6,99m
3] boot groter dan 7,00m en kleiner dan 7,99m
4] boot groter dan 8,00 en kleiner dan 11.00m
Bewerken

VOORZIENINGEN

De poort opent door middel van een sepcard. De haven is verlicht en heeft bemeeterde ligplaatsen. Voor het toezicht zijn er camera’s, schriklichten en loopt de havenmeester met regelmaat over de haven.
Als ligplaatshouder heeft u de mogelijkheid om uw oliehoudende bilge- en/of toiletwater af te geven. Om gebruik te maken van de milieu-pomp dient u contact opnemen met de havenmeester. Voor niet-ligplaatshouders zijn deze faciliteiten tegen betaling te gebruiken.
Op het milieuponton is ook een waterpunt aanwezig.

Kaart

Contact

0 + 7 = ?

Laatste Nieuws

1 week ago

Nautiek

Hier doen we het voor.

Roberto
Veja como foi em 1937 a passagem pelo Cabo Horn, com ventos contra de oeste, conhecidos como "Roaring 40s". A escuna Alemã de 85 pés WANDER BIRD, com sua jovem família e apenas uma pequena tripulação capitão Warwick Thompkins fez a viagem de Gloucester, Massachusetts, para San Francisco em 8 meses, e além de fazer esse filme, escreveu alguns livros sobre a experiência: Fifty South to Fifty South (1938) e Two Sailors and Their Voyager Around Cape Horn(1939), ambos os quais estão a venda na Amazon.
Veja como as crianças são marinheiras.
...

View on Facebook

Neem contact met ons op: 020-4193005 / 06-53593960
info@nautiek.com